All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
  Print view

Re: initiere secondlife
Author Message
PostPosted: Wed Mar 10, 2010 1:21 am 

Cata Charisma wrote:
Am si eu aproape o luna in SL, cu multe ore online. Mi-ar fi placut si mie sa gasesc de la inceput sprijn serios, dar am invatat cele mai multe lucruri singur. Sunt totusi romani care te ajuta, trebuie sa invat sa iau partea buna a lucrurilor. Sper ca cei care pot sa supravegheze jocul sa poata discerne intre cei are fac greseli si cei care fac intentionat ceva rau. Imposibil sa nu existe dreptate :).

Cei care supreavegheaza Second Life, au o singura dreptate ...si e TOS
Daca gresesti, esti atentionat ca nu e bine, daca o faci intentionat, inseamna ca ai "gresit"de mai multe ori in aceeasi directie, deci se aplica TOS. Iar "supraveghetorii" de baza, suntem noi, restul, ceilalti cativa milioane de useri, care pot face un abuse report in cazuri de abuz.

Last edited by Alphonse Dennison on Thu Mar 11, 2010 1:11 pm, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 3:13 am 

Multumesc pentru replici. Asa este, multi il cosidera un joc. Dar exact cum mergi la un chef in realitate asa si in second life, dupa ce muncesti, mergi si la distractie. Deci este o realitate virtuala, o platforma 3d, in care lucrurile serioase sunt imbinate cu cele distractive. De multe ori cele serioase dau o valoare mai mare "vietii" in second life. Am timp sa descopar. Am auzit pana acum de 3 ori un sfat in second life: "deschide ochii" :).

Poate ne vedem in SL.
Salut.

Profile  

PostPosted: Sun Mar 14, 2010 3:10 am 

Buna la toata lumea
Sunt probabil cel mai nou membru intrat in second life. Nu am venit aici sa fac bani. Curioyitatea bato vina.
In schimb m-am trezit ca habar n-am de unde sa o apuc. Mi-am facut upgrade la cont, se pare ca am primit dreptul la o parcela de 512 mp si c-am atata. Unde o amplasez, cum fac lucrul asta, vroiam sa iau teren (mainland) dar m-am blocat. daca cineva ma poate ajuta on-line pe yahoo cu cateva sfaturi raman indatorat. Prdon, ma revansez eu cumva. Am vazut ca sunteti cativa de treaba cu toate evenimentele nefericite petrecute si sper sa dau de un sfatuitor sa ma initieze.
Practic am intrat, am upgradat contul si de aici sa mor daca stiu cum sa merg mai departe.
Multumesc anticipat pt ajutor

am ID pe yahoo - LucianF2005@yahoo.com

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]