|
[color=#000080][i]Am adaugat acest post, deoarece consider ca trebuie sa stiti ce riscuri puteti avea atunci cand jucati SL. Incepe povestirea: Nu o sa va vina sa credeti. O persoana care nu mai joaca SL de mai bine de 2 luni, fiind blocata de Linden Lab, are de plata 702 dolari. Va vine sa credeti asa ceva??? Deci astea au blocat-o dar au pretentii la bani. Acuma nu mai pare ca e blocat contul respectiv apare ca e pe hold. Fata nu isi poate folosi cardul pentru ca daca alimenteaza astea ii iau banii degeaba. Este incredibil!!!!!! Astea chiar considera toata lumea din tara asta cretina? Cum dracu sa calculezi o suma de bani nedatorata? Daca avea bani pe card ii lua. Pentru cei care nu stiu, atunci cand ai contul blocat in SL, nu mai poti sa faci nimic, nici macar sa stergi payment-ul. Esti la mana lor. Detaliat lucrurile stau asa: 1. Fata avea un sim – 260 Dolari/luna fara Tva; 2. Payment : 11 doalri /luna fara TVA; 3. Mainland – 45 dolari /luna fara TVA. Un distins domn de la Linden Lab, i-a comunicat ca blocarea se datoreaza unui raport cum ca ar fi incalcat regulile, si ca dupa un studiu avansat au constatat acest lucru. Pai mai domilor, cine va crede avand in vedere ca voi puteti face orice pe contul blocat si puteti inscena orice, la o adica, ca sa va salvati pielea. Aceasta explicatie puerila a venit dupa multe ..multe comunicari ambigue si contradictorii. Este evident ca persona care a facut acest raport, are credibilitate si stie cum sa puna problema ca efectele ei malefice sa se realizeze. Da.. nu poate fi decat o singura persoana. Miss LaraCroft Akula, D-na Aura Tatu. Dupa logica mea consider ca asa stau lucrurile. Stimata Domna LaraCroft Akula, sunteti constienta ca datorita acestor fapte un om a inregistrat prejudici? Sunteti constienta ca faptele dvs. au condus la pagube reale? Cum v-ati simti dvs. daca cineva v-ar lua degeba 3000 Dolari din buzunar, doar pentru ca acea persoana are orgolii personale? Daca satisfactia pe care a-ti avut-o pe moment a fost intensa, aceasta se va diminua in timp, deoarece actioneza legea fireasca a reversului. Mai exact: nici un rau nu ramane nepedepsit. Si mentionez, daca nu ar fi vorba de bani, toata discutia nu ar avea sens si ar fi tendentioasa. Sper ca legile firesti ale vietii sa rasplateasca persoanele in cauza dupa fapte. Cat despre Linden Lab care taxeaza servicii nefurnizate, as ruga ca autoritatile copetente sa se autosesizeze. Sau poate ca asa considera ei, ca umilita, nedreptate, pierderi financiare si privare de la bunurile virtuale (ca doar au fost achizitionate cu bani reali) se plateste . Si pentru ce interesati de criza financiara va dau niste solutii: - Diminuarea tranzactilor online de bunuri si servicii (asta ar stimula transportul, consumul de combustibil, ar combate evaziunea fiscala si multe multe altele). Tranzactiile traditionale gerereaza multe activitatii anexe. - As diminua publicitatea online, intrucat acesta nu are consumuri de bunuri faptice. - As dimuna tot ce tine de internet, deoarece activitatile virtuale genereaza foarte mari venituri si foarte mici cheltuilei. Pe scurt, e o activitate neproductiva pentru toate sectoarele economiei si unilaterala.
Si pentru ca sunt sunt socata de atitudinea tupeista a celor de la Linden Lab, aceea de a factura ceva ce nu ai folosit, mai fac urmatoarea precizare: – Sa spunem ca aceste facturi se genereaza automat de sistem, pai sistemul automat ia si bani din cont, asa face la un cont neblocat. Mai fratilor, voi nu sunteti normali la cap?? Ce o fi asa greu sa mai adaugi o linei in programul de evidenta a voastra: “no invoice to block user”.??? Nu e greu.. Dupa logica mea aceasta este omisiune constienta. Si opinia mea este, ca oamenii au gandit astfel: - omul stii ca e blocat si nu mai verifica; - poate are banii in cont si “sistemul” ii ia, putin probabil ca victima sa faca plangeri, costurile ar fi mult mai mari; - in caza ca ala e nebun si ne face plangeri – ii returnam si dam vina pe sistemul automat. Un lucru e clar, daca sitemul genereaza aceste facturi automat, tot sistemul va genera si incasarea sumelor automat, din contul specificat de utilizator. Mai repet, odata blocat nu mai poti sa iti setezi contul asa incat sa nu mai platesti, din moment ce blocarea te-a prins payment. Pff. Sa fie o omisiune??? A dracu de treaba, astea fac programari din 2002 si tocmai la bani si-au gasit omisiunea?? Sa inteleg ca daca ai avut proasta inspiratie sa joci SL si sa investesti bani, trebuie sa platesti toata viata prostiile tineretei??? Cum mai am vreo idee o cumunic aici. Multumesc.[/i][/i][/color]
|