Bucuresti - orasul romanilor in SecondLife
| Author |
Message |
|
Ciprian_Newall
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:59 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Joined: Sat Jun 09, 2007 12:54 pm Posts: 105 Location: Eve Island
|
Pentru cei ce nu stiu deja, romanii au de aproape o luna un oras virtual, numit Bucuresti. Nu, nu e un oras cu un trafic infernal si nici nu veti gasi gunoaie pe strazi   Pe strada in Bucuresti  Petrecere in Club Bamboo ... tot in Bucuresti  Intrarea in Club Bamboo
|
|
| Top |
|
Re: Bucuresti - orasul romanilor in SecondLife
|
vladv
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 6:10 pm |
|
|
|
Felicitari,o sa il vizitez si eu cit mai des!
|
|
| Top |
|
|
b_67_dec
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 4:33 pm |
|
|
|
pai da ma fratilor dar spunetimi si mie cum intru ca nu stiu am dat la search si am gasit second life.ro am dat dublu click pe el dar nu vad cum intru nu scrie join sau sa ma teleportez ma ajuta cineva?
|
|
| Top |
|
|
Patratel
|
Posted: Wed Dec 23, 2009 1:11 pm |
|
|
|
gasiti din abundenta pitzipoance si colcalari !!! forum care-l bate vantul !!
_________________ Dimineata ma plimb ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca !
|
|
| Top |
|
|
Ciprian_Newall
|
Posted: Wed Dec 23, 2009 1:27 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
| Top |
|
|
simonica viper
|
Posted: Mon Dec 28, 2009 5:53 pm |
|
Joined: Mon Dec 21, 2009 5:48 pm Posts: 56 Location: cluj-napoca
|
eh...cam bate vantul pe aici pentru ca nu stim sa recomandam site-ul si forumul...eu una sunt multumita de acest forum si site pana acum...si cred ca va avea un real succes daca noi,toti romanii care jucam secondlife vom contribui cate putin cu experientele pe care le-am avut in sl,astfel ca toti incepatorii romani sa aiba ce invata de aici si deci, sa il recomande mai departe pentru alti incepatori....asa ca in loc sa te vaiti,patratel,ca bate vantul pe forum,mai bine ai contribui cu ceva mai folositor decat cu comentarii de genul asta...pupilici pentru administrator... 
_________________ second life is second life! real life is not second life and it should stay like this!!!
|
|
| Top |
|
|
Ciprian_Newall
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 4:36 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
eu am facut destule pentru comunitatea romana, in decembrie 2007 am lansat sim-ul Bucuresti si am muncit vreo 2 sapatamani zi si noapte pana l-am terminat. Avea de pe atunci unul din cele mai frumoase cluburi din SL. Dupa cateva luni am fost recompensat de un adevarat roman, pe nume Boo, cu un disable la cont pe 24h. Eu insa am scapat ieftin. Alti membri ai comunitatii nu si-au mai primit conturile niciodata inapoi, membri care la randul lor au ajutat si au invatat o gramada de romani sa creeze si sa invete SL. De atunci recunosc ca nu am mai facut nimic. Nu mai am chef ... Un forum creste prin utilizatorii lui, prin ceea ce fiecare aduce nou. Daca fiecare zice ca nu ii place normal ca o sa bata vantul ...
|
|
| Top |
|
|
simonica viper
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 7:52 pm |
|
|
|
ok mie personal imi place si am sa incerc sa ajut cat pot....de fapt chiar am inceput sa fac asta....am postat unele chestii pe care le-am considerat folositoare....si o voi face in continuare...sper doar sa am sprijinul si interesul vostru
_________________ second life is second life! real life is not second life and it should stay like this!!!
|
|
| Top |
|
|
Patratel
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 2:21 pm |
|
|
simonica viper wrote: eh...cam bate vantul pe aici pentru ca nu stim sa recomandam site-ul si forumul...eu una sunt multumita de acest forum si site pana acum...si cred ca va avea un real succes daca noi,toti romanii care jucam secondlife vom contribui cate putin cu experientele pe care le-am avut in sl,astfel ca toti incepatorii romani sa aiba ce invata de aici si deci, sa il recomande mai departe pentru alti incepatori....asa ca in loc sa te vaiti,patratel,ca bate vantul pe forum,mai bine ai contribui cu ceva mai folositor decat cu comentarii de genul asta...pupilici pentru administrator...  Am citit postarile tale simonica si deja m-am lamurit !! auzi tu ceva jelanii si bocete de zici ca ma vait ? Este suficient ca administrator Ciprian ! 
_________________ Dimineata ma plimb ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca !
|
|
| Top |
|

|
simonica viper
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 11:47 am |
|
|
|
Patratel Posted: Wed Dec 23, 2009 12:11 pm
Joined: Fri Dec 18, 2009 12:55 pm Posts: 7 gasiti din abundenta pitzipoance si colcalari !!! forum care-l bate vantul !!
daca asta nu e vaiet atunci ce e??? si daca numai ciprian e administrator asta nu inseamna ca altii nu isi pot spune parerea despre comenturile tale
|
|
| Top |
|